08. Kijárat

01. Partnercsere, linkcsere

Twilight partnerek: csak Twilight-al foglalkozó oldalak lehetek Twilight partnerek
Partnerek: bármilyen témával foglalkozó oldal lehet a parterünk
Linkcsere: akár Twilight-al foglalkozó, akár más témával foglalkozó cserék kikerülhetnek ide, ha nem szeretnél partner lenni, akkor a linkcsere csak rád vár!
A partnerünk szeretnél lenni? Esetleg linkcserét kérnél? Mindhárom esetben több lehetőséged van: vagy írj egy e-mailt a vamp.team@gmail.com címre, és várd a választ, de ha itt és most azonnal írnál nekünk, csak tedd meg lejjebb kommentbe, vagy a chatben kérjél cserét! Kis oldalunkon még Számodra is van hely! Sok sikert!

02. Rólunk
03. Oldalról
04. Vamp team

Mi is ez?
Ez egy olyan klubféleség, ami a Twilight-tal foglalkozik. Aki nagy rajongója a Twilight-nak, annak itt a helye! Nevezheted fanlistingnek is, mert részben ahhoz is köze van! De talán jobb szó rá a baráti kör.
FIGYELEM! Az oldal köszöntőszövegénél és egyéb más helyeken feltüntetett Vamp team-be csak az oldal szerkesztői tartoznak bele, nincs köze az itt feltüntetett Vamp team-hez. Ha csatlakozol, nem leszel szerkesztő, csak Mindenki tudni fogja hogy Twilight rajongó vagy. A szerkesztők nevezték (nevezik) magukat Vamp team-nek, és ebből jött ez a fanlisting szerűség.

Ki lehet tag?
Eddig csak olyan emberek csatlakoztak a Vamp team-hez, akiket vagy személyesen ismerek vagy már legalább egyszer beszéltem velük MSN-en, chaten esetleg máshol. Tehát a csatlakozáshoz szükséges “feltétel”, hogy legyen valamilyen kapcsolatod velem (Alice-szel) vagy a másik 2 alapítótag közül valamelyikkel. Vagyis a lényeg hogy ismerj egy alapítótagot. (Nem feltétlenül személyesen, hiszen az elég nehéz lenne..) Hiszen itt az a fontos, hogy jó barátok legyünk!

Hogyan lehetek tag?
Első dolgod, ha tag szeretnél lenni, hogy küldesz nekünk egy e-mailt a vamp.team@gmail.com címre, melyben az alábbiak szerepeljenek:
Név: (a tagoknál nézd meg, hogy amilyen nevet szeretnél, az nem foglalt-e már)
Kor:
E-mail:
Ha ezzel megvagy, a levelet elküldted, már csak egy dolgod van: várnod kell! Amint megkaptam a levelet, küldök neked egy visszaigazolást, melyben tudatom Veled, hogy elfogadtuk a “regisztrációdat” (vagy nem xD) és attól fogva már Te is hivatalos Vamp tag- leszel! Majd pedig kiteszlek a tagok közé, Te pedig gyönyörködhetsz a látványban..

Tagok:
• Alice [alapító tag]
• Nessie [alapító tag]
• Rose [alapító tag]
• Bella
• Esme
• Kristen
• Heni
• Mogyi
• Sarah
• Heidi

Története:
Majdnem minden föci órán halálra unom magam, ezért már szinte szokássá vált, hogy barátnőm (Nessie) kezére rajzolok egy síró fejet. (T-T) Hogy miért pont ezt, nem tudom.. Viszont a legutolsó ilyen amit rajzoltam a kezére, nem föci (hanem kémia) órán készült. Lehet hogy azért lett olyan más? Mivel eredetileg a szokásos síró fej volt, aztán felturbóztam, később “került rá” a Vamp majd a team felirat is. Semmi elhatározás nem volt a feliratban, hogy miért is pont ez, csak úgy jött. És mivel team, hát csináltunk egy ilyen klubot aminek sok értelme ha nincs is, haverkodásra pont megfelel! Ja és persze az alapító tagok kezére (köztük a sajátomra is) rárajzoltam a jelképet, és meg is örökítettük!  Nagy vonalakban ennyi. És tádáám: itt van mindhármunk kezén a gyönyörű jelkép! ˇˇ És nem, nem vagyunk elmebetegek..

05. GY.I.K.


10 hozzászólás to “08. Kijárat”

  1. szia.benne lennél egy elite cserében??lécci az oldimon válaszolj és előre is köszu:D

  2. Szia! Még szép hogy benne vagyok! Ki is tettelek!

  3. Szijja!!
    Ajánlanék egy link cserét!! Persze, csak ha benne vagy, ha igen, az oldalamon jelezz lécci, vagy dobj meg egy E-mailel!!
    Köszii

  4. Szia Niky!
    Szívesen benne lennék egy linkcserében, ki is teszlek a linkcsere-modulba!

  5. Hello esetleg egy Twilight csere?? ^^

  6. Sziasztok.Nagyon tetszik az oldal,ennél jobbat még nem láttam (és ez most nem nyalizás,nem szokásom) Ha lehetne kérnék egy partner cserét a személyes oldalammal..További jó oldal szerkesztést 🙂

  7. Helló!:)
    Beszeretnék lépni a klubbotokba!:D
    Küldtem levelet!=P
    Csáó!:)

  8. linkcsere??? nagyon jó a blogod én kiraklak az oldalamon ha lehet te is tedd meg x)

  9. hi! nagyon jó az oldal!!!!!!!!!!! am még paul és rachel is ,,lelki társ”-ak

  10. Szia!
    Btennél a cserék közé vagy a társoldalaidhoz vagy mikhez?
    az oldal címem: http://www.twilight-fanoknak.gportal.hu
    én is kiteszlek =)

Hozzászólás